nazaj na portal ekonomija
 Nazaj na portal :: Pravila

Prenova portala
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Portal ekonomija Seznam forumov // Pogovori z uredniki portala
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
matador

Pridružen/-a: Tor Sep 2002 8:43
Kraj: Urad za spolno vzdržnost

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 15, 2005 2:00 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Ki pa je funkcija za trajno brisanje lastnega posta?

Ni možno?

Pa še to..... "Pridružen/-a: Tor Sep 2002 8:43"

Glede na to, da ni točnega datuma pridružitve, verjetno nima smisla imeti dneva zraven, konc koncev je blo torkov kar nekaj v septembru.

No, samo opazo sem.

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
mArkan

Pridružen/-a: Čet Sep 2003 20:24

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 15, 2005 9:59 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
morda bi bilo pametno, da bi v default profila dali funkcijo, da za vsak nov odgovor ne prejemamo e-mailov..

[to je tako med vrsticami, mimogrede, sem se ravno zavzel, ker me to pri teh php forumih moti].
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mArkan

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 15, 2005 10:01 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
matador je napisal/a:
Avatarov pa še kuj ne podpirate?

Drugač je pa okej.

jap. tud jaz sem pogresal to "funkcijo" Rolling Eyes ceprav je ko kliknes na kakega uporabnika vidno Podoba..

sicer sem pa moje gledanje na nov portal opisal tu

http://www.ekonomija.net/forum/viewtopic.php?p=109519#109519
Nazaj na vrh
barby

Pridružen/-a: Tor Okt 2002 10:47

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 22, 2005 8:44 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Jaz imam pa probleme z: "nove objave". Npr. od vceraj (15.oo) me ni bilo na portalu, se danes zjutraj prijavim in mi napise, da ni novih objav. Potem malo pregledujem poste in ugotovim, da je veliko novih objav. Se to se komu dogaja, al pac samo meni??? Shocked Shocked

LP
Nazaj na vrh
iskrica

Pridružen/-a: Sre Jul 2005 18:34

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 09, 2005 1:12 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Ne vem kako je z ostalimi, ampak jaz zelo pogrešam funkcijo išči oz. moti me da ne najde tudi starejših postov. Se ne da to nekako popraviti?
Nazaj na vrh
eyerocket
Site Admin

Pridružen/-a: Ned Apr 2003 13:39

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 09, 2005 1:49 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Pozdravljena!

Žal moram sporočit, da funkcija išči deluje, ampak samo za nove debate, ki so na forumu. Stare so sicer integrirane v forumu, jih pa ne moremo iskat...
Upam, da boš vseeno lahko našla željeno temo. Če pa ne, pa jo bova poskušala z Juretom najti. Le povej nama, kaj iščeš.

lp
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
mArkan

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 23, 2005 12:55 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Vidim, da je obisk kar zavidljiv glede na to, da je to forum nekega faksa. Stevilka za vceraj 22.08.2005 pravi - 1423 obiskov. Kar nekaj, ne?
Nazaj na vrh
Smak

Pridružen/-a: Čet Apr 2003 17:30

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 23, 2005 5:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Pička - ta smeško ima naziv Pička. Kako to?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
dejc

Pridružen/-a: Sre Sep 2003 13:40

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 05, 2005 5:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
A še obstaja funkcija, kjer vidiš svoje zadnje objave, da ne rabim po celem forumu iskat kje sem kaj vprašal, napisal,...sem mel vklopljeno opozorilo na mail, pa je preveč tečno.
Nazaj na vrh
Nejči

Pridružen/-a: Čet Maj 2004 10:49

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 05, 2005 6:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
dejc je napisal/a:
A še obstaja funkcija, kjer vidiš svoje zadnje objave, da ne rabim po celem forumu iskat kje sem kaj vprašal, napisal,...sem mel vklopljeno opozorilo na mail, pa je preveč tečno.

V profilu, pod tvojo statistiko postanja ...... tam ti pokaže vse svoje objave, poiščeš kaj si kje vprašal.
Tak jaz delam Embarassed
dejc

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 06, 2005 12:21 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
kje,...statistika?pa jaz že 10 min gledam, pa ne vidim nobene statistike. Kliknem "Tvoj profil" in pol mam dol podatke o registraciji, podatke o profilu, nastavitve in nadzorna plošča. to je vse.
Nazaj na vrh
Nejči

Pridružen/-a: Čet Maj 2004 10:49

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 06, 2005 1:44 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Potem pa klikni tole povezavo:

http://www.ekonomija.net/forum/search.php?search_author=dejc

in najdi kaj te zanima Wink
dejc

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 06, 2005 7:33 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
super! hvala nejči Embarassed Laughing
Nazaj na vrh
študent1959

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:34

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 25, 2010 11:42 am    Naslov sporočila: barve Odgovori s citatom
Super je. Ampak mislim, da se lahko še kaj izboljša. Samo za primer dobre spletne strani: www.problemani.si

LP
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Portal ekonomija Seznam forumov // Pogovori z uredniki portala
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stran 7 od 7

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu