nazaj na portal ekonomija
 Nazaj na portal :: Pravila

inštukcije računovodstva
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Portal ekonomija Seznam forumov // Inštrukcijski forum
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
TriAs

Pridružen/-a: Sob Mar 2005 2:31

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 27, 2008 2:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Mene pa zanima kolikokrat pa so te inštrukcije (pri Nataši)??

Hvala in lep pozdrav
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
ekonomist1

Pridružen/-a: Čet Avg 2006 11:43

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 27, 2008 3:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Verjetno misliš za stroškovno računovodstvo? Mi smo jih takrat imeli 3 krat.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
rozina

Pridružen/-a: Sre Sep 2009 18:18

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 30, 2009 6:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
jaz sem hodila k Bredi in moram rečt, brez predznanja sem naredila v prvo.ful zadovoljna , da sem se rešla tega izpita. Res pa je , sam vadit in vadit doma, ker drugač ti časa zmanjka na izpitu, tud če vse znaš, moraš bit v bistvu hitr, pa pol met še čas, da greš še enkrat vse naloge skoz pregledat.
Nazaj na vrh
81608809

Pridružen/-a: Čet Feb 2010 14:05

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 05, 2010 12:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
a so te inštrukcije tudi za analiziranje računovodskih izkazov pa v okolici maribora?

hvala
Nazaj na vrh
Amy23

Pridružen/-a: Sob Sep 2009 12:11

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 09, 2010 10:33 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Iščem inštrukcije za bolonjski: Osnove stroškovnega in poslovodnega računovodstva, BVS pri Horvatu imamo.

Simona ne daje inštrukcij bolonjcem, ko sem klicala na tel. od Nataše pravi, da št. ne obstaja. Torej? Rada bi šla na kolokvije pri tem predmetu.

Sem se Mojci priključila, če koga zanima oz. rabi Very Happy
Nazaj na vrh
81608809

Pridružen/-a: Čet Feb 2010 14:05

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 11, 2010 3:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
ne
Nazaj na vrh
živka

Pridružen/-a: Sre Sep 2009 12:46

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 29, 2010 1:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Toliko vas je hodilo na inštrukcije, pa me zanima, če je tukaj kakšen pripravljen pomagat, da bi mi poslal zapiske iz računskih, ki ste jih delali na inštrukcijah. Jaz namreč v Mb ne morem hodit, ker stanujem predaleč in mi tudi služba in družine ne dopuščata....

Torej bi lepo prosila, če bi kdo za simbolno ceno prodal kopije zapiskov?

Hvala in lp
Nazaj na vrh
rvukma

Pridružen/-a: Tor Sep 2007 16:45

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 02, 2010 5:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Pozna kdo koga, ki daje inštrukcije za Računovodstvo za managerje? Pa če ima kdo telefonsko od Nataše, ker eno imam pa mi reče da več ne obstaja!

Hvala
Nazaj na vrh
sabina22

Pridružen/-a: Pon Sep 2008 21:20

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 15, 2010 9:30 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Kar se tiče inštrukcij pri Nataši, bi vam predlagala, da ji pišete na mail instrukcije.natasa@gmail.com. Telefonske pa žal ne vem.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Portal ekonomija Seznam forumov // Inštrukcijski forum
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu