nazaj na portal ekonomija
 Nazaj na portal :: Pravila

Sodišče in zavarovalnica Adriatic

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Portal ekonomija Seznam forumov // Forum s pravnimi nasveti
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
jjaassnnaa

Pridružen/-a: Tor Nov 2008 21:40

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 11, 2008 9:57 pm    Naslov sporočila: Sodišče in zavarovalnica Adriatic Odgovori s citatom
Zdravo. Imam en problem pa ne vem kaj naj naredim, oziroma na koga se obrnem. Iz zavarovalnice sem imela regresno terjatev, ki sem jo poravnala 10.10.2008. Ker je zadeva šla preko sodišča, so mi ves račun izpraznili+limit 1200€+ preostali dolg pa sem poravnala z obrestmi in vsemi stroški. O poravnanju terjatve sem dobila potrdilo o plačilu. En mesec sem čakala, da mi odblokirajo vse račune, nakar danes ugotovim, da so mi na banki ponovno po sklepu sodišča pobrali vsa sredstva iz računa. Zanima me kdo je kriv? Na zavarovalnici trdijo, da so sodišču poslali potrdilo o plačilu.Če to drži me zanima kakšen je zakonski rok, da mi odblokirajo račun in kako naj izterjam od zavarovalnice denar, ki so mi ga pobrali iz računa po že plačanem dolgu?
Prosim za nasvet in se že v naprej zahvaljujem.
lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Portal ekonomija Seznam forumov // Forum s pravnimi nasveti
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu