Dobili ste mail, v katerem na veliko piše Akcija prenosnih računalnikov in zdaj ste v dilemi. Kupiti rabljen prenosnik ali nov? Po glavi vam roji milijon stvari, ki lahko gredo narobe pri nakupu rabljenega prenosnika. Seveda je treba ločiti med nakupom iz druge roke, preko raznih oglasov ipd. in nakupom rabljenega računalnika preko podjetja. Tak nakup je bistveno bolj varen. Podjetja, ki se ukvarjajo s prodajo rabljenih računalnikov le-te namreč odkupijo od podjetij, ki so zaradi leasing pogodb zavezana k menjavi prenosnikov po določenem času, četudi le-ti še vedno odlično delujejo. Gre za kakovostne prenosnike poslovne linije, ki imajo dolgo življenjsko dobo, so odlično ohranjeni in imajo nizko ceno. Podjetja, kot je Truecad, te prenosnike odkupijo od takih podjetij, jih očistijo in testirajo njihovo delovanje. Šele po tem postopku so ti rabljeni prenosniki na voljo za prodajo. Še več, pri omenjenem podjetju so na voljo sicer rabljeni, a povsem brezhibni prenosniki po super ugodnih cenih.

Akcija prenosnih računalnikov

Vas od nakupa rabljenega prenosnika odvrača misel na baterijo, ki najbrž ne zdrži dolgo? Vaša skrb je odveč. Truecad vam ponuja 12 – mesečno garancijo na baterijo in zagotavlja vsaj 45 – minutno delovanje računalnika, sicer vam baterijo brezplačno zamenjajo.

Se ne morete odločiti med novim in rabljenim prenosnikom? Razmislite, za kaj boste računalnik uporabljali in kaj od njega pričakujete. Za osnovno domačo rabo, kot je pregledovanje e-pošte, brskanje po spletu, gledanje filmov ipd. vam pri podjetju priporočajo nakup rabljenega prenosnika, ki vam bo prihranil kar nekaj denarja, deloval bo pa ravno tako zanesljivo kot nov. In ne pozabite! Nakup rabljenega izdelka zmanjša potrebo po novi proizvodnji izdelka, kar pomeni, da z nakupom rabljenega računalnika izkažete svoj doprinos k varovanju okolja. Vsem zahtevnejšim uporabnikom pa priporočajo nakup novega prenosnika, ki bo zaradi večje zmogljivosti lažje zadovoljil visoka pričakovanja posameznega uporabnika. V podjetju Truecad vam bodo z veseljem prisluhnili in vam svetovali ob nakupu računalnika. Začnete pa lahko kar s pregledom njihove spletne strani tukaj in se tako prepričate o bogati ponudbi in nizkih cenah.

Objave iz iste kategorije: