Dildo je že od nekdaj med najbolj priljubljenimi erotičnimi igračkami, sploh ker so tako preproste in učinkovite igračke. Tradicionalno se dilde uporablja predvsem za penetracijo, naj si bodi vaginalno ali analno.

Image result for dildo

Večina pa jih je tudi upodobljena tako, da ponazarjajo moški penis. Zatorej zakaj ne bi preiskusili nekaj posebnega, kakšne posebne oblike katerih niste še nikoli in mogoče vam bodo ravno te posebne oblike dale res posebnih užitkov katerih niste še nikoli doživeli. Verjetno si mislite, eh kakšne posebne užitke lahko pa še dobim, če tako vedno imam užitke kot je treba.

Verjemite, da obstajajo še večji, ki jih vi sploh morda še ne poznate. Vedno si mislimo, ah to pa je tisto največ kar lahko dosežem. Pa ni tako, marsikdaj se zgodi, da pridejo lahko še mnogo večji čeprav ste mislili, da ste doživeli že prav vse. Včasih svojega telesa ne poznamo čisto do potankosti in nas lahko marsikdaj preseneti, ko si najmanj mislimo.

Plus vsega tega ga lahko še nesete na kakšne počitnice, saj je takšen da ga spravite kamorkoli, če je treba in če le hočete ga lahko imate tudi v torbici vsak dan in si ga lahko privoščite kadarkoli in kjerkoli, zakaj pa ne. seveda ne v javnosti, ampak kje so kakšni skriti kotički, hihi.

Objave iz iste kategorije: