Dobro izbrana poslovna darila za seboj povlečejo marsikaj. Obdarjeni se počutijo dovolj cenjene, obenem pa se podjetje oziroma blagovna znamka predstavi na jasen, profesionalen in nepozaben način. In kako priti do najboljših poslovnih daril? Takšnih, ki bodo za seboj puščala izjemne vtise? Obstajajo celo ekipe ljudi, ki se ukvarjajo z raziskovanjem, katera poslovna darila so v danem hipu idealna izbira.
Še preden navedemo nekaj izjemno koristnih nasvetov, najprej pojasnimo, kaj pravzaprav poslovno obdarovanje pomeni. To pomeni, da na primer vodja podjetja zaposlenim ali strankam ali pa svojemim poslovnemim partnerjem da poseben izdelek ali potrošni material, ne da bi v zameno kaj zahteval oziroma pričakoval. S pomočjo takšnega darila se izraži posebna vrsta hvaležnosti za sodelovanje.

Najbolj priljubljen čas za nakupovanje poslovnih daril

Prazniki so zagotovo najbolj priljubljen čas za poslovna darila – za nakupovanje pa tudi obdarovanje. Kljub temu pa lahko še večji vtis z obdaritvijo naredite tedaj, kadar zaposleni oziroma stranke to najmanj pričakujejo. Na sploh pa so poslovna darila zelo aktualna v času novoletnih praznikov. Novoletno poslovno darilo lahko simbolizira začetek leta nove rasti v podjetju.

Poslovna darila - USB ključ

USB ključi so zelo priročna poslovna darila

Stranki poslovno darilo lahko podarite tudi na njihov rojstni dan ali pa na obletnico nastanka vašega podjetja. Čas za obdarovanje je zagotovo tudi po prvi vrhunski sezoni oziroma obdobju. S tem boste zaposlenim, strankam in poslovnim partnerjem jasno pokazali, da cenite njihov trud oziroma trdo delo.

Poslovna darila za produktivne in zdrave zaposlene

Najboljša poslovna darila za zaposlene in stranke so tista, ki so jih pred časom sami opazovali, da bi jih kupili. Če vaše stranke na primer ljubijo tehnološke izdelke, z brezžičnimi ušesnimi čepki zagotovo ne boste zgrešili. Če pa si predvsem želite, da bi vaši obdarjenci ostali čim bolj produktivni in zdravi, so steklenica za vodo, termovka, ter podloga za jogo ali fitnes odlični izbiri. S takšnimi izdelki boste zagotovo razveselili veliko število ljudi.

YouTube video

Predvsem je torej najpomembneje, da najprej raziščete, kaj je vašim strankam in zaposlenim vščeč oziroma kaj najbolj potrebujejo. Presenetite jih z darilom, s katerim bodo lahko dolgoročno uživali, obenem pa se bodo tudi zaradi poslovnega obdarovanja počutili še bolj cenjene.

Objave iz iste kategorije: