Sesanje tal je v veliki meri odvisno prav od vašega sesalnika. Če je ta prevelik in težak je sesanje lahko oteženo. Če pa si želite enostavnega sesanja tal, so ročni sesalniki Miele vaša prava izbira. Mielejevi strokovnjaki so premišljeno oblikovali ročne sesalnike, da vam olajšajo sesanja tal, kolikor se le da. Ročni sesalniki Miele imajo tako ergonomsko oblikovan ročaj, s praktičnimi prodornostmi, in sicer nedrsljiv konec ročaja, ki ga lahko mirno naslonite na steno ali vrata, brez da bi se ta poškodovala. Ima tudi odprtino za obešanje, kar nudi možnost za shranjevanje, enostavno, kar na stenskem kavlju.

Nič več pregrevanja

Se vam je že zgodilo, da ste morali sesanje prekiniti zaradi pregretja vašega sesalnika? To se vam z ročnim sesalnikom Miele ne bo zgodilo, saj je pred pregretjem zaščiten z omejevalnikom temperature.

Sesalniki preglavice povzročajo tudi, ko nehote posesate velik predmet. Če se vam to zgodi pri Mielejevem ročnem sesalniku, se bo monitor sesalnika iz varnostnih razlogov avtomatsko izklopil. Šele, ko bo moteč predmet odstranjen in sesalnik ohlajen, boste lahko brez težav nadaljeval z opravilom.

Lahkotnost in prilagodljivost

Številni sesalniki so lahko zelo veliki, kar oteži učinkovito sesanje. Če si želite sesanja z lahkim sesalnikom, ki je prilagodljiv različnim prostorom, uporabite ročni sesalnik Miele. Mielejevi ročni sesalnik ima namreč ozko ohišje in posebej nizko težišče, zato je lahek in enostavnejši za uporabo, tudi v majhnih, tesnih prostorih. Z njim lahko sesate v radiju 9 metrov in posesate številne velike površine, brez, da bi skakali iz prostora v prostor in menjavali vtičnice, da bi končno lahko posesali celotni dom.

Naj vaše električno omrežje deluje nemoteno

Ko ste doma, vsak član družine uporablja svoj aparat, na primer TV, računalih, pečico, sesalnik … To lahko vodi v preobremenitev električnega omrežja. Zato so ročnemu sesalniku Miele dodali prilagoditev, ki ne bo prehitro obremenila vašega električnega omrežja. Pri uporabi Mielejevega ročnega sesalnika ste lahko tako brez skrbi, saj se izbrana moč ob vklopu razvije postopoma, kar zaščiti vaše električno omrežje.

Objave iz iste kategorije: