Na trgu so na voljo sintetični in naravni clip-on lasni podaljški. Podrobneje pa si poglejmo naravne clip-on lasne podaljške.

Naravni podaljški so narejeni iz 100% naravnih človeških las. Zaradi tega so tudi znani kot daleč najbolj kvalitetni kar jih je na trgu. Zaradi njihovega naravnega videza noben ne bo opazil, da imate lasne podaljške. Njihova prednost je v tem, da z njimi lahko ravnate kot s svojimi naravnimi lasmi (šamponiranje, barvanje, ravnanje, kodranje,…).

Na trgu so ti lasni podaljški znani tudi pod imenom Remy. Remy podaljški pa imajo dve glavni značilnosti:

  • so skrbno izbrani in razporejeni v isto smer rasti las
  • uporabljajo so izključno najboljši neobdelani lasje, ki niso bili nikoli barvani

Remy lasni podaljški pa imajo tudi tri različne izvore:
– Kitajski Remy lasje (so najcenejši in ponavadi v temnejših odtenkih, zato jih je tudi težje barvati)
– Brazilski Remy lasje (narejeni so iz naravnih las, ki niso bili nikoli bravani, ravnani ali kodrani)
– Evropski Remy lasje (imajo nepoškodovano povrhnjico, kar pomeni, da vse korenine usmerjene v isto smer, kot pri naravnih laseh).

Tudi glede kvalitete jih lahko razvrstimo v tri skupine:
– s povrhnjico (so naravni človeški lasje, ki so delno ročno obdelani, da bi se obdržala usklajenost korena in konice. So malo dražji kot ostali ampak se vse to povrne, ker držijo zelo dolgo)
– brez povrhnjice (so naravni človeški lasje, ki jim je bila odstranjena povrhnjica. Ta vrsta ni preveč dolgo obstojna in tudi barvanje ni mogoče. Njihova prednost pa je, da se ne zapletajo, ker nimajo povrhnjice)
– neobdelani lasje (človeški lasje, ki niso obdelani in tudi ne barvani. Največrat se uporabljejo za izdelavo lasulj. Ta vrsta las je zvezana in razvrščena še preden je ostrižena)

Objave iz iste kategorije: