Želite novo, bujnejšo pričesko?

Clip-on lasni podaljški so idealna rešitev. So zelo preprosti in enostavni za vstavljanje.
Izbirate lahko med naravnimi in med sintetičnimi. Za vstavljanje pa so oboji enaki. Lasni podaljški se pritrdijo na obstoječe naraven lase s posebno sponko oziroma špangico. Veliko pozornost morate posvetiti kvaliteti lasnih podaljškov, da vam slučajno ne bi poškodovali vaših naravnih las. Sponka na lasnih podaljških je dobro, da je vsaj podobne barve kot barva vaših naravnih las, da se vsaj malo zakrije. Tako bodo ostale vsaj malo bolj neopazne.

Vstavljanje clip on podaljškov lahko opravite kar v udobju svojega doma. Na začetku vam bo to vzelo kakšno minutko več in potrebovale boste pomoč prijateljice, ampak kasneje bo šlo vse kot po maslu. Ti lasni podaljški so eni izmed najbolj priljubljenih po celem Svetu.

Vstavljanje se začne na spodnjem delu glave oziroma na zatilju. Pustite si en pramen las po celotni dolžini vaše glave in na njih pritrdite clip-on lasne podaljške. Tako nadaljujete do vrha glave oziroma do tam, do koder želite imeti bujnejšo pričesko. Ko boste zaključile s tem ne kaj dosti napornim delom, boste presenečene nad doseženimi rezultati.

Tudi negovanje tašnih clip-on lasnih podaljškov je zelo enostavno. Lasne podaljške lahko umivate enkrat na dva tedna, saj se ne mastijo tako kot vaši naravni lasje, ker niso pritrjeni direktno na lasišče. Pred umivanjem pa jih je treba vedno dobro razčesati in jih tako pripraviti na umivanje. Vedno uporabi toplo in nikakor ne vročo vodo. Šampon pa je lahko enak kot ga uporabljaš za svoje naravne lase. Na koncu pa je najbolje, da lasne podaljške pustite, da se posušijo kar na brisači, ker ni preveč priporočljivo, da bi se sušili s fenom, ker jih toplota lahko uniči.

Objave iz iste kategorije: