Vam vedno zmanjkuje časa za vse male gospodinjske opravke, ker imate vedno pomembnejše delo, ki ne more počakati? Se sredi sestanka vedno znova z občutkov krivde zaveste, da je vaše krilo zmečkano? Ali tudi vi spadate v tisto generacijo ambicioznih mladih ljudi, katerih zajtrk je navadno kava na poti med tekom proti pisarni?
Pri PHILIPS-u razumejo, da ste zaposleni, zato so njihovi strokovnjaki za vas razvili novo revolucionarno tehnologijo, ki vam bo omogočala profesionalne rezultate likanja v izjemno kratkem času. Spoznajte – PHILIPS-ove parne likalne postaje.

 

Kaj parne likalne postaje sploh so in kako delujejo?

Likalni sistem parnega likalnika deluje tako, da para prodre prodre v tkanino brez uporabe likalne deske; glavna razlika med parno likalno postajo in navadnim likalnikom je torej ta, da za njegovo uporabo ne potrebujete nobene dodatne opreme poleg likalnika. Likalnik lika brez ožganin in brez uporabe likalne deske. Njegova odlika je tudi zmogljiv izpust pare, s katerim lahko tudi doma dosežete profesionalne rezultate. Primeren je za hitre popravke, kadar vam zmanjkuje časa, saj je pripravljen za uporabo v manj kakor minuti po vklopu. Uporabljate ga lahko tudi pred pomembnimi dogodki, na katerih boste nsili bolj občutljive in dragocene tkanine, saj jih ne poškoduje. Lahko ga uporabljate tudi na svilenih in drugih delikatnih tkaninah, ročni parni likalnik pa lahko poleg tega vzamete s seboj tudi na službeno potovanje, saj je lahek in kompakten in ga lahko z lahkoto spravite v svojo popotno torbo.

 

Plošča styleboard za oporo pri likanju

Spoznajte ComfortTouch – vaš novi parni likalnik za oblačila s prilagodljivo glavo za likanje brez napora, ki vam bo s ploščo StyleBoard s svojo ravno površino omogočila dodatno podporo za oblačila brez gub. Nasvet: za optimalen končni rezultat likajte med ploščo parne enote FlexHead in ploščo StyleBoard. Prilagodljiva parna glava FlexHead se namreč brez napora prilagodi parnemu likanju po celotni dolžini oblačil, tako da se vam med likanjem ne bo treba ves čas sklanjati in klečati. Tehnologija FlexHead vam bo več čas omogočala optimalen stik med parno glavo in tkanino, tako da para ne bo v nobenem trenutku uhajala zastonj. 5 nastavitev pare vam bo omogočilo individualno prilagoditev debelini, stopnji občutljivosti in materialu obravnavanega oblačila.

 

Ročni parni likalniki

Philipsovi ročni parni likalniki StyleTouch so še manjši in bolj priročni kakor večji ComfortTouch, zato jih še lažje vzamete s seboj tudi na potovanja. Izbirate lahko med takšnim, ki ima 5 nastavitev pare – tako kakor ComfortTouch – ali pa takšnim, ki ima le 3, če te zadostujejo vašim potrebam. Oba se ponašata tudi z 1,8-litrsko prostornino posode za vodo ter priročnim obešalnikom »Obesi in zakleni«, ki vam bo omogočal prosto uporabo kjerkoli in kadarkoli. Čeprav so parni likalniki StyleTouch manjši kakor likalniki ComfortTouch, se prav tako odlikujejo s pokončno oporo za likanje StyleBoard in prilagodljivo parno ploščo FlexHead.

Zagotovite si likalnik z dolgo življenjsko dobo

Tehnologija EasyRinse preprečuje nabiranje vodnega kamna v parnem likalniku, tako da vam ni treba skrbeti, da bo likalnik prerano končal svojo dobo delovanja.

Objave iz iste kategorije: