Nedolgo nazaj so bile majice samo obvezen kos garderobe, danes pa so celo najbolj popularno oblačilo, še posebej, ko gre za natisnjene zabavne motive.

Zakaj je temu tako? Zato, ker nam zdaj napredne tehnologije tiska, omogočajo neomejeno domišljijo, pri tisku na majice.

Danes si lahko privoščite zabavno in izvirno majico za vsako priložnost, ki vam pade na misel. Lahko si oblikujete lasten napis ali motiv, ki ga potem posredujete tiskarju majic in že v nekaj dneh lahko majico ponosno nosite. Da, tako enostavno je postalo vse skupaj.

Še vedno pa so majice najbolj popularne kot darilo. Zakaj? Niso drage in če se malo potrudiš, lahko najdeš na spletu mnogo izvirnih motivov in napisov, ki bodo poskrbeli za smeh in dobro voljo tako obdarovanca, kot tudi vseh ostalih, ki bodo prisotni na rojstnodnevni zabavi.

Zelo popularne so tudi t.i. “skupinske majice”, za katere se ponavadi odloči večje število prijateljev,sorodnikov, sodelavcev…. ki dobijo lastno idejo, da bi imeli za točno določeno priložnost natisnejene majice, ki bodo obeležile ta dogodek. Zagotovo so najbolj popularne skupinske majice tiste, ki obeležujejo vesele dogodke kot so: dekliščina, fantovščina, različni turistični izleti, konec šolskega leta ali pa nek poseben dogodek, ki bi ga lahko še dodatno popestrili. V tem primeru ravno tako lahko pobrskate po spletu in poiščete motive majic, ki bi bili primerni za vaš dogodek. V kolikor ne najdete motiva, ki bi vam odogovarjal, pa vam priporočamo, da med vami najdete nekoga, ki se vsaj malo spozna na Photoshop ali Corel Draw, skupaj izberete motiv majice, »znalček« pa potem motiv izdela v aplikaciji. Ta motiv potem posredujete izdelovalcu smešnih majic in v nekaj dneh boste zabavne majice že lahko ponosno nosili.

Kot smo že rekli, imate na spletu veliko ponudb. Nam je bila še posebej všeč ponudba na spletni strani www.party-majice.si, saj se nam zdi, da so motivi majic, ki jih imajo v tej spletni trgovini v ponudbi drugačne in bolj odštekane kot v nekaterih drugih spletnih trgovinah. Ker pa imajo vsake oči svojega malarja, končno oceno prepuščamo vam.

Objave iz iste kategorije: