Obleka naredi človeka. Je to res pravi fact? Ne vem, sama se s tem delno strinjam, delno pa ne. Res je, če si lepše oblečen si bolj zapeljiv in sexy, ampak po drugi strani, pa je najbolj pomembno, če si dober po srcu in imaš čisto srce. Tako je tudi v službi, delovne obleke so del vsakega zaposlenega, dajejo mu neko vrednost in funkcijo. Vsako delovno obleko je potrebno spoštovati, saj nam daje kruh za vsak mesec in da lahko plačamo položnice, pa če še kaj ostane za lusuz.

Rezultat iskanja slik za delovna obleka lindstrom

Če ne bi imeli službe ne bi mogli niti dostojno živeti, zato je potrebno vsako službo ceniti, kajti nekateri pa še ene službe nimajo. Pa čeprav delate v tovarni, kjer morate biti v delovnih oblekah, ste zaradi umazanega dela vedno zamazani, nima veze. Res je da smo ljudje velikokrat jezni, ker imamo minimalno plačo pa res veliko in trdno delamo za to plačo, medtem ko nekateri kot so politiki pa imajo po tisoče evrov plače in nimajo svoje suknjice niti enkrat umazane.

Ni ravno neke pravice, ampak tako pač je in ne smemo se preveč sekirati glede tega, ker si samo sami sebi delamo slabo, to pa nima smisla. Če se imamo radi si moramo v naše misli vcepiti pozitivne misli, ki nam bodo dajale dodatno motivacijo, da bomo še bolj zagnano delali in da bodo naše uniforme še bolj umazane in nam bo vseeno. Aha, veste zakaj ste lahko srečni? Ko delate v kakšni tovarni, bodite srečni, ker ne rabite nositi svojih domačih oblačil, da lahko imate uniforme, vaša oblačila pa bodo lepa in čista, to je že dobra in pozitivna stvar, kajne?

Objave iz iste kategorije: