Želite vaše lase to poletje popestriti z barvnimi prameni ? Ne veste katero barvo izbrati ? Ne želite beliti in uničevati svojih las? Za vas imamo najbolj preproto enostavno in ugodno možnost, s katero boste lahko imele vsak dan drugačne pramene, vsak dan novo pričesko.

Za to ne boste rabile presedeti dolgih ur pri frizerju, prav tako ne boste razmetavale z denarjem, dejansko se vam sploh ni potrebno odpraviti od doma. Predstavljamo vam pestro paleto barvnih kred za barvanje las, ki vas bodo v trenutku spremenile v pravo modno ikono. Zvezdnice po svetu so z to metodo že dobro seznanjene in vsakodnevno experimentirajo z novimi barvami in stili. Barvni prameni pobarvani s kredami za lase še posebej dobro izgledajo če jih spnete v kito, figo, ribjo kost ali jih pa nakodrate. Mej pri barvanju s kredami ni. Edina meja je le vaša domišljija.

Preprosto sedite za računalnik in si naročite svojo barvno paleto barvnih kred za lase. Barve si lahko izberete in kombinirate čisto poljubno in tudi za količino se same odločite. Naročilo oddajte, počakajte na poštarja, nato pa si le še vzemite 5 minut časa v domači kopalnici in z novim videzom odkorakajte v nov dan. Tako zelo preprosto je. Poleg krede za lase boste potrebovale le še malo vode, glavnik, likalnik za lase in lak za utrjevanje.

Če ste pogumne in dobro modno osveščene boste si upale kombinirati tudi več barv hkrati, ali pa si boste privoščile ombre barvno paleto s katero boste vaše lase lahko pobarvale v modnih prelivajočih se odtenkih.

Če vas še vedno nismo prepričali, vas bomo sedaj zagotovo. Najboljša lastnost barvnih kred je, da vaših las ne bodo poškodovale, odstranile pa jih boste že s prvim pranjem in kančkom šampona.

Za več informacij obišči spletno stran krede.si.

Objave iz iste kategorije: