Na trgu je veliko prehranskih dopolnil, nekatera so dobra, spet druga ne kaj preveč. Vedeti moramo po čem posegamo, vedeti moramo komu zaupamo, kajti če nekomu zaupamo in verjamemo vanj, v to kar nam pove, kaj nam priporoča vemo, da delamo nekaj prav. Če pa ne zaupamo osebi, ampak vseeno nekaj jemljemo pa lahko svojemu telesu le škodujemo, če je nekaj kar sploh ni to kar bi moralo biti. Kot smo že prej omenili, trg je zelo velik, ljudje gledajo da lahko veliko zaslužijo in to so vse le marketinške poteze, ki nas zavajajo. Vendar ne me narobe razumeti, niso pa vsi na trgu samo s tem namenom da nekoga „naserjejo“ po domače rečeno, vendar vedno več je takšnih, ki dejansko le hočejo pomagati ljudem, kateri se sami ne znajdejo, vedo da jim nekaj v telesu manjka, vendar ne vedo kaj, saj niso strokovnjaki na tem področju.

Kot vemo poznamo veliko prehranskih dopolnil od, msm.ja, omega 3, vitamin D, magnezij in še bi lahko naštevali v nedogled. Menim da so te stvari katere sem vam sedaj naštela med najbolj uporabljenimi, sama te reči uporabljam in nad vsemi sem navdušena, le prave stvari moreš uživati. Enkrat sem na primer uživala omega 3, ki sem jih kupila kar v drogeriji in morem priznati, da nisem občutila neke spremembe v telesu, da bi se morda vsaj bolje počutila, nato sem zamenjala te omega 3 čez čas, katere mi je priporočil en ki se prav ukvarja s fitneserstvom ter s to prehrano in dodatki in mi je priporočil njihove in sprememba je bila res očitna. Mogoče se na prvi pogled le to ne vidi, vendar čez čas začneš videti in opažati nekaj drugačnega na sebi, in vidiš da res nekaj deluje.

Potem je tukaj tudi omenjen magnezij kateri je meni res od vsega najboljši to pa zato, ker preden sem v bistvu začela jemati magnezij sem malce brskala po spletu če je v redu, da bi ga uživala, kajti imela sem težave z nespečnostjo, trzanje očesa, pač znaki kateri so pokazali, da bi mi naj manjkal magnezij zato sem se odločila, da si ga kupim. Našla sem res pravega zame in namreč magnezij na osnovi kelatov če se ne motim (nisem ravno vešča v teh posebnih besedah), zraven le tega pa je še cink in pa vitamin B6.

Preizkušala sem res vse kar je možno, da bi mi pomagalo z nespečnostjo in trzanjem očesa in nič ni pomagalo, ko pa sem si tole zadevico kupila pa sem spala kot ubita in to dobesedno. Če sem se slučajno sred noči zbudila, ker sem morala na stranišče sem šla z zaprtimi očmi, nikakor jih nisem mogla odpreti tako trdo sem spala. Malce sem škilila čez oči, da sem prišla da stranišča, ampak kot da bi hodil in spal. Ponavadi, ko sem se sred noči zbudila in sem mogla iti nekam tak sem potem res zelo dolgo potrebovala, da sem zaspala nazaj, ampak odkar jemljem magnezij pa res, lahko se zbudim ponoči, vendar zaspim takoj nazaj in spim res lepo, lagodno. In ja je pomembno jemati prehranska dopolnila, le vedeti morate od koga!

Objave iz iste kategorije: