Medtem ko so spletne trgovine precej zožale nabor izdelkov nekaterih dobaviteljev, še vedno veliko strank svoje nakupe opravlja v trgovini. Tam še vedno obstajajo številne variacije izdelkov, ki strankam ne olajšujejo izbire. Tako velja tudi za NordicTrack Commercial 1750 in NordicTrack Elite 9500 Pro. Na prvi pogled sta izdelka povsem enaka, a med njima obstajajo razlike. Da bo vaša izbira lažja, jih primerjajmo.

Včasih je proizvodnja izdelkov z le majhnimi razlikami in pod malce spremenjenimi oznakami pogosta praksa velikih proizvajalcev. Eden izmed glavnih razlogov je ohranjanje dobrega odnosa s trgovinami, ki te izdelke prodajajo, saj večina trgovcev želi imeti ekskluzivne izdelke; ne želijo si, da bi konkurenti prodajali enake izdelke po nižji ceni. Ker je večina proizvajalcev močno odvisna od trgovin, ki ponujajo njihove izdelke, morajo igrati na njihove karte.
Podobnosti

Najprej naštejmo vse podobnosti med tema NordicTrack napravama.
Glavne značilnosti
Obe napravi lahko zadovoljita vse vrste uporabnikov tekalnih stez, od amaterjev, ki želijo nekaj redne telovadbe na domu, do profesionalnih maratonskih tekačev, ki želijo ohraniti svojo kondicijo, ali celo šprinterjev, ki si želijo povečati svojo hitrost.
S prilagodljivo hitrostjo vse do 19 km/h, lahko na napravi simulirate vse od lahkotne hoje do hitrega šprinta. Da si tek še otežite, lahko tekaško površino nagnete pod kotom 15%, s čimer simulirate tek v klanec, ali spustite 3% nižje od ravnine in simulirate tek navzdol.
Steze napaja motor z zmogljivostjo 3.8 KM. Naprava ima poseben motor še za uravnavanje stopnje naklona.
Lahko shranjevanje
Čeprav tekalni stezi nista ravno majhni napravi, pa obe lahko zložimo. Obe imata SpaceSaver in EasyLift Assist tehnologijo, ki nam pomagata, da napravo odmaknemo nekam, kamor nas ne bo motila, ko je ne uporabljamo.
Načini vadbe
Obe napravi imata vgrajenih celo kopico načinov vadbe, ki zagotavljajo, da boste našli način, ki vam najbolj ustreza.

Objave iz iste kategorije: